In english

Öppet idag

10:00-17:00

/ Besök

Restaurang

I vår restaurang står smakupplevelsen i centrum. Med nyfikenhet, kreativitet och medvetenhet lagar vi mat som utmanar den traditionella lunchen. I så stor utsträckning som möjligt jobbar vi med råvaror i säsong, från lokala aktörer.

På veckodagarna serverar vi lunch och på husets övriga öppettider kan du handla i vårt familjecafé. Där serverar vi toast, grillade surdegsmackor och wraps. Även enklare rätter som ekologiska pannkakor och korv med bröd. Och så finns det glass och fika förstås!

Obs! Under sommaren har vår lunchservering stängt, men besök gärna vårt familjecafé! 

 

Boka lunch

Boka skollunch 

Restaurang Råvaror 002

Student?

Visa upp din studentlegitimation så har du
10 % rabatt hos oss. 

Vårt familjecafé

Under husets öppettider kan du handla från vårt familjecafé. Där serverar vi toast, grillade surdegsmackor och wraps. Även enklare rätter som ekologiska pannkakor, bakad potatis och korv med bröd. Och så finns det glass och fika förstås!  

Boka lunch för klassen

När ni besöker oss med en skolklass erbjuder vi tre olika alternativ: bolognese, hamburgare eller pannkakor. Ni bokar samma rätt till alla men allergianpassade och vegetariska alternativ finns till alla rätter. 

Boka bord

Vill du vara säker på att du och ditt sällskap får plats? Känn lugnet, du kan boka bord!  Vi behöver din bokning senast klockan 7 samma morgon. 

Vill du boka för fler än 20 personer, eller har du andra funderingar? Mejla oss på restaurang@teknikenshus.se

Mat och dryck

Fyll på med energi!

I vårt familjecafé hittar du toast, grillade surdegsmackor och wraps. Även enklare rätter som ekologiska pannkakor och korv med bröd.  

Mellan klockan 11.00 och 13.00 serverar vi under måndag-fredag två dagens rätter. För barnen finns möjlighet att välja mellan pannkakor och korv med bröd.

Och så finns det glass och fika förstås! 

Restaurang Familjecafe 03