In english

Stängt idag

/ Besök

Restaurang

I vår restaurang står smakupplevelsen i centrum. Med nyfikenhet, kreativitet och medvetenhet lagar vi mat som utmanar den traditionella lunchen. I så stor utsträckning som möjligt jobbar vi med råvaror i säsong, från lokala aktörer.

På veckodagarna serverar vi lunch och på husets övriga öppettider kan du handla i vårt familjecafé. Där serverar vi toast, grillade surdegsmackor och wraps. Även enklare rätter som bakpotatis med röror, ekologiska pannkakor och korv med bröd. Och så finns det glass och fika förstås!

Restaurang Råvaror 002

Ät frukost i Teknikens Hus

Vad kan väl vara bättre än att börja dagen med frukost i Teknikens Hus? Nu har vi öppnat upp vår frukostservering igen. Här hittar du nybakt bröd, egengjord marmelad och goda pålägg. 

Frukosten kostar 59 :-

Boka frukost

Öppettider Frukost

Måndag - onsdag:

stängt

Torsdag - fredag:

07:30 - 09:00

Lördag - söndag:

stängt

Student?

Visa upp din studentlegitimation så har du
10 % rabatt hos oss. 

Boka lunch för klassen

När ni besöker oss med en skolklass erbjuder vi tre olika alternativ: bolognese, hamburgare eller pannkakor. Ni bokar samma rätt till alla men allergianpassade och vegetariska alternativ finns till alla rätter. 

Öppettider lunch

Måndag - onsdag:

stängt

Torsdag - fredag:

11:00 - 13:00

Lördag - söndag:

stängt

Boka bord

Vill du vara säker på att du och ditt sällskap får plats? Känn lugnet, du kan boka bord!  Vi behöver din bokning senast klockan 7 samma morgon.