In english

Öppet idag

10:00-17:00

Jobba hos oss

I Teknikens Hus arbetar vi för att skapa lärande upplevelser. Det innebär att vi på ett lekfullt sätt kombinerar hjärna, hjärta och händer för att skapa förståelse för hur saker och ting hänger ihop. 

Som medarbetare i Teknikens Hus är du en del av en arbetsplats som är öppen, kreativ och nyfiken. Hos oss är allas bidrag viktiga och vi lär oss hela tiden av varandra. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla trivs och mår bra, både anställda och besökare. 

Receptionen i Teknikens Hus, vuxna och barn får förklaring.

Att jobba i Teknikens Hus

Sök jobb hos oss

Bli en del av Teknikens Hus!

För att möta våra besökares behov och överträffa deras förväntningar behöver vi medarbetare med olika erfarenheter, kunskapsområden och bakgrund. Vi söker löpande efter folk som vill arbeta i restaurangen, receptionen och som Frågvisare (publikvärdar). Vill du också bidra till en smartare framtid? 

Kontakta oss
Utställning skogen, barnen utforskar skotaren


Våra värderingar

Vi är öppna
I Teknikens Hus är vi öppna och vänliga och vi vet vad värdskap är. Vi främjar en inkluderande kultur som präglas av förtroende, nyfikenhet och respekt för varandra. Vi är starka när vi litar på varandra, strävar åt samma håll och har roligt när vi är tillsammans.

Vi är nytänkande
I Teknikens Hus försöker vi ständigt utveckla och utvecklas. Det som görs bra idag kan göras lite bättre imorgon. Glädjen och förmågan att hitta lösningar på utmaningar är det som engagerar och inspirerar oss. Vi vågar tänka utanför ramarna för att göra skillnad. Vi utmanar varandra, uppskattar andras åsikter och tar ställning för det vi tror på.

Vi tar samhällsansvar
I Teknikens Hus är det viktigt att bidra till ett globalt hållbart samhälle. Här använder vi alla resurser med omsorg och vi hittar gärna gröna lösningar. Vi är övertygade om att mångfald ger oss styrka och tar fram det bästa i varandra. Vi är stolta över vårt samhällsarbete och över vår region.

Vi ger lärande upplevelser
I Teknikens Hus väcker vi nyfikenhet. Som en lärande organisation delar vi gärna med oss av vår kunskap på ett lustfullt sätt. Vi kombinerar hjärna, hjärta och händer för att skapa förståelse för hur saker och ting hänger ihop. Alltid vilande på en vetenskaplig grund.

Vill du jobba hos oss?

Hör av dig! Vi vill veta mer om dig.

Kontakta:
Marika Kalén
Stabchef
HR, Ekonomi, Marknad
marika.kalen@teknikenshus.se 

0920-550 829
070-315 42 62